Fogyni akarok program online – otthoni vagy edzőtermi program
× Kezdőlap Programról Feltételeim Magamról Gyik Árak Bejelentkezés Receptek

ÁLOMALAK - ÖNBECSÜLÉS - ENERGIA
3 hónap önmagadért!
AZ UTOLSÓ ÉLETMÓDVÁLTÁSOD!
Tedd meg az első lépést!
TÁPLÁLKOZZ EGÉSZSÉGESEN!
Személyre szabott étkezési terv
SZEMÉLYI EDZÉS, TESTTARTÁS JAVÍTÁS!
Személyre szabott kardió programok

Fogyni akarok!
- otthoni vagy edzőtermi -
Program


Csatlakozz a távoli Programhoz!

Túlsúllyal küzdesz? Esetleg kifejezetten nagy súlytól szeretnél megszabadulni? Jó helyen jársz! Nem is kell sorolnom az elhízás negatív hatásait, hiszen magadtól is tudod... egyszerűen csak nem érzed jól magad a bőrödben, nem csak kifulladsz, de össze-vissza is ver a szíved, ha fel kell lépcsőznöd a másodikra, az orvosaid sorra vetítik előre a komoly, rettegett betegségek rémképét és ez csak a jéghegy csúcsa! A cél megvan, de nincs időd, lehetőséged (a pécsi) edzőterembe járni, otthoni, gyors alternatívát keresel?


A megoldás csak néhány lépésre van!!


A média és sokszor a társadalom is azt sugallja, hogy illeszkedj bele egy idealizált sémába. Az viszont csupán egy illúzió, hogy minden varázsütésre megoldódik és megszűnnek azok a problémáid is, melyek a túlsúlyhoz vezettek, ha 50 kilóra fogysz. Én azt vallom, a hosszú, teljes és boldog élethez az egészség a kulcs! A boldogsághoz enni kell, helyesen táplálkozni, emellett szükséges a fizikai aktivitás és sport, hogy testileg-lelkileg regenerálódj és egészséges szokásokat vegyél fel. Ha ezt jól csinálod, nem csak egy szép, formás, tónusos testet kapsz, hanem esélyt is egy könnyebb, sikeresebb hosszú életre! Az irányítás a Te kezedben van, én pedig egy ideális megoldást kínálok a számodra..!


A Fogyni akarok! Online Program hosszútávon fenntartható, az egészséges életmód alapjait szem előtt tartó Program, mely rendszert visz az életedbe, rengeteg energiát ad, hihetetlenül kezeli a stresszt és nem utolsó sorban gyönyörűen formálja az alakod!


A kényelemért már távoli – otthoni vagy edzőtermi – Programként is elérhető 3 hónapos előfizetéssel!


Snow


Kinek ajánlom a Programot?

Nőknek, férfiaknak egyaránt, akik nem költségként, hanem az egészségükbe történő befektetésként tekintenek erre. Mindenkinek ajánlom, aki tartós megoldást keres, aki végre nem lemondásokkal teli divatdiétát választana, aki már tudja, hogy korántsem néhány csodabogyó a titok nyitja és aki rászán önállóan csupán heti 3-4 napon egy-másfél órát a változásra, a fittségre, az egészségére, az életére!
Neked szól a Program?

Igen, ha szeretnél fogyni, de közben fontos számodra, hogy szépen formálódjon az izomzatod is!

Igen, ha az egészséged megőrzése a célod és egy olyan életmódváltó programot keresel, amely tartós eredményt ígér, ami tanít a szervezeted működéséről és mindent ennek rendel alá!

És igen, ha szakember segítségét kérnéd mindebben, komoly az elhatározásod és érzel is magadban annyi erőt, hogy végigcsináld!

Snow

Gyere és regisztrálj!


Miről szól a Program?
3 hónap koncentráltan az álomalakért – önbecsülésért – energiáért!

Ezen az előzetesen egyeztetett időpontban tartott telefonos / Skype-os konzultáción ismerjük meg egymást, közösen határozzuk meg a reálisan teljesíthető céljaidat, itt és a kérdőívben adott válaszaid alapján építjük fel a személyre szabott Programodat, étkezési terved, edzéseidet. Előzetesen gondold végig, hogy mit szeretnél elérni, milyen tényezők segíthetnek vagy hátráltatnak, mennyi időd van edzeni, hogyan táplálkozol jelenleg?! Ez mind-mind olyan kiindulópont, amire építkezni tudunk és így tesszük személyessé számodra a Programot!

A Fogyni akarok! online Program otthon vagy más edzőteremben végezhető, választásod szerinti izomépítő erőedzés edzéstervet tartalmaz.

Az edzéstervedet a céljaidnak, az edzettségi szintednek, sport múltadnak, esetleges sérüléseidnek megfelelően állítom össze úgy, hogy változatos legyen, fokozatosan terhellek; kérésedre beillesztünk akár tartásjavító és rehabilitációs gyakorlatsorokat is. Saját testsúlyos otthoni vagy gépes edzőtermi lehetőségekre kialakított izomépítő gyakorlatsorokat állítok össze a számodra leírt módszertannal és könnyedén követhető gyakorlatleírásokkal. Az egyéni konzultáción átbeszéljük, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésre az edzéshez akár otthon, akár az edzőteremben. Egy jógamatrac, egy pár súlyzó, néhány fitnesz gumiszalag már elegendő az induláshoz, de magasabb szinthez javaslatot teszek néhány más eszköz (pl. TRX heveder) otthoni beszerzésére is. Nem maradhat edzés eredmény nélkül!

A kardió edzések nem csak a szív – és érrendszeredre, ezáltal az állóképességed gyors növelésére vannak pozitív hatással, hanem a megfelelő testzsír – izom arány elérésében is óriási szerepük van. Egy fokozatosan nehezedő, a lehetőségeidnek megfelelő szabadtéri, edzőtermi vagy otthoni kardió gépes edzéstervet állítok össze a részedre és meghatározom ehhez az ideális zsírégető pulzustartományodat is a céljaidat, a kezdeti állóképességedet, egészségi állapotodat figyelembe véve. Ezek mind önálló edzéseid lesznek, a saját napi rutinodba szabadon illeszthetőek. Kihagyhatatlan!

Ez a Program Alfája és Omegája! Veled is előfordult már, hogy kőkemény edzések mellett sem kúszott lejjebb a mérleg nyelve? A sport önmagában nem elegendő a fogyáshoz, csak szakszerű diétával, életmódváltó étrenddel együtt működik! Egy olyan étkezési tervet állítok össze a számodra, amely elegendő energiát biztosít egész napra, mellette a zsírból veszítesz, az izmaidat támogatja, könnyen beszerezhető hétköznapi alapanyagokból áll és rugalmasan alakíthatod. Ez a keretrendszer lesz mindennek az alapja, a sikereid kulcsa!

Az étkezési terv az egészséges életmód alapelveit fekteti le és iránymutatásként szolgál a fogyás célok eléréséhez, a táplálkozás oldaláról. Azonban sokszor nem megy egyik pillanatról a másikra, hogy ezeket alkalmazzuk is; elengedjünk, vagy csupán megváltoztassunk olyan kedvenc házi recepteket, melyek kevéssé szolgálják egészségünket, céljainkat. Egy 7 napos mintaétrendben vázolom fel, hogyan is célszerű összeállítani egy hét étkezéseit és az elkészülőt recepttárból pedig további ötleteket meríthetsz, hogy egyetlen étkezés se legyen unalmas! Innentől az ételek összeállításában csak a fantáziád szabhat határt!

A jelenléti Fogyni akarok! Plusz Programban a pécsi GoldenShape Elektrokozmetikai Szalon női szépségprogramjaiból vagy férfi alakformáló kezeléseiből választhatnak a résztvevők 20.000 Ft értékben. A jó hír az, hogy az online Program pécsi – Pécs közeli jelentkezői ugyanígy szabadon élhetnek ezzel a lehetőséggel! Ebben az esetben a vendégkártyát egy személyes találkozás keretében adom át a számodra.

A legmagasabb minőséget képviselve ezek a nívós kezelések nagyban hozzájárulnak a jó közérzethez, a bőr szépségéhez, minőségének javításához, vagy épp az alak ideális formálásához, az anyagcsere javításához, a makacs zsírpárnák, narancsbőr csökkentéséhez - igazi kikapcsolódást is biztosítva eközben. Itt is végig Te leszel a fókuszban! Természetesen a céljaidat szem előtt tartva mozaikos rendszerben vásárolhatóak még további arckezelések, szépségmenük, alakformáló csomagok is, hiszen tartós eredmény rendszeres kezeléssel várható!

A változások számszerűsítéséhez a mérleg elengedhetetlen. Már egy egyszerű otthoni vagy edzőtermi személymérleg is visszatükrözi, hogy jó úton haladsz-e a változásban, azonban ha rendelkezésedre áll egy testösszetételt is megmutató komplex mérőeszköz, akkor a testzsír – vázizomszerkezet arányod változása is szépen megjeleníthető. A Program indulásakor, majd minden hét elteltével elvégzünk egy-egy egyszerű mérlegelést, analízist és így összehasonlíthatóvá, számszerűsíthetővé válik a néhány hónap eredménye. A mérésre a korai, reggeli előtti időpont az ideális.

Az online Programban hétről hétre figyelemmel kísérem a fejlődésed, egy online Sikernapló segít majd az eredményeid követésében. Ez a Sikernapló az egyik tükre a változásaidnak, ahol nem csak a súlyod követjük nyomon rendszeresen, hanem azt is láthatod majd, hogy centiméterekben mennyit karcsúsodsz! Minden hét végén kérem azt is, hogy a heti kardió feladatok teljesítéseit töltsd fel a weboldalamra, hogy bele is lássak, hogy mi az, amin változtatnunk kell. Edzőruhás előtte – utána fotó is készül majd, hogy lásd, néhány hónap alatt micsoda változásra vagy képes, ha beleteszed a munkád! A Pécsett tartott személyi edzéseimen részt vevő vendégeimmel ellentétben az online Programban személyesen nem találkozunk, de e-mailben felteheted a kérdéseidet és minden hónap elején lehetőséget biztosítok számodra egy telefonos / Skype-os konzultációra is.SnowAz Én feltételeim!
- hogy sikerrel záruljon a program -

Hetente 2-3 izomépítő erőedzés!
Hetente 2-3 kardió program teljesítése!
Táplálkozási javaslatok betartása!
Hetente egy testsúly kontroll!
Havonta egy beszámoló!
Az egész oldal figyelmes elolvasása!!
Amennyiben ezek nem férnek bele az hétköznapjaidba, nem vagy elég elszánt a változásra! Minden rajtad áll, csakis te tudsz változtatni, hogy egészséges és fittebb legyél!!
Egy kicsit magamról!

Közel 11 éve foglalkozom testépítéssel, ezen belül is 9 esztendeje dolgozom személyi edzőként. Egykori élsportolóként választhattam volna akár a testépítő versenyek világára való felkészítést is, de inkább a fitnesz köreiben találtam meg azt a sikert, ami nem csak végeredményében emel fel, hanem az odavezető úton, a mindennapokban is. Nemcsak engem, hanem az engem választó Vendégeimet is. Nálam valóban nem csak üres frázis a „Te sikered az én sikerem is!”.

Vendégeim 95 %-a azzal a felkiáltással keres meg, hogy „Fogyni akarok!”. Igaz, hogy mindenki mögött más és más történet bújik meg, de éppen ez az igazán izgalmas benne. Az, hogy ne csak a súlyvesztést és szép alakot érjék el Vendégeim, hanem sokkal többet ennél!

Bízom benne, hogy Téged is Vendégeim között tudhatlak és hozzásegíthetlek az álomalakod és célod eléréséhez - a beletett munka és az eredmények önmagukért beszélnek majd!Snow

Gyere és regisztrálj!


Motiváció és kitartás

A siker elsősorban azon múlik, hogy képes vagy-e a jelenben lemondani az azonnali jutalomról egy későbbi, nagyobb jutalom érdekében?! A Program során ezt nem tévesztjük szem elől!


Amivel ne foglalkozz:

- Tévhit, hogy a juice/smoothie méregtelenít!
- A zsírégető kapszulák megfelelő táplálkoás és sport nélkül csak pénzkidobás!
- A fogyókúrás teák nem csodaszerek!
- Nem léteznek tuti és bombabiztos zsírégető ételek.
- A gondolat teremtő ereje önmagában nem működik, tudatosság és rendszeresség nélkül nem fog menni!
- Nem lehet csak egy testtájékról fogyni, felejtsd el, hogy "csak a hasamat szeretném ledolgozni"
- A kifogások gyártásával nem égetsz kalóriát!
- Koncentrálj a fejlődésre az önmarcangolás, kudarcok miatti ostorozás helyett.


Gyakori kérdések - válaszok

A Program megvásárlásával egy komplex, jól felépített rendszert kapsz, amit ha pontról pontra követsz, gyors eredményeket érhetsz el, ha nehezebben illeszted be az életritmusodba, akkor is eredményre vezet, de lassabb ütemben. Ezért azt javaslom, hogy ezt az időszakot koncentráltan szánd rá a céljaid elérésére. 3 hónap biztosan szükséges ahhoz, hogy adaptálódj egy új, megváltozott ritmushoz. 100%-os garanciát azért nem tudok vállalni az eredményeid elérésére, mert nem állok melletted minden egyes étkezésnél, hogy kontrolláljam az elfogyasztott ételek mennyiségét, minőségét, ez pedig a fogyás egyik kulcsa. Számos olyan tényező is van, ami befolyásolja a fogyást – pl. a genetika a legkisebb mértékben, hormonális problémák, alvászavarok, érzelmi evés, de az esetek legnagyobb százalékában pusztán csak a helytelen táplálkozás áll a háttérben. Ezeket a témákat mind érintjük a konzultációk során. A legfontosabb az, hogy tarts ki az iránymutatásaim mellett, maradj a tervnél, fókuszálj a feladatokra, hozz okos döntéseket, tedd bele a munkád és nem fogsz csalódni!


Az ilyen típusú, gyors, hirtelen fogyást nem javaslom, a fogyás optimális üteme 0,5 – 1 kg / hét. A Fogyni akarok! online Program kiegyensúlyozott, megvonásoktól mentes étkezési tervet tartalmaz. Ekkora túlsúly vélhetően évek alatt kúszott fel, ezért a leadásához is több türelem kell, hogy elkerüld az egészségügyi kockázatokat, az energiahiányt.


Az online Program során is edzőruházatra, teremcipőre, sporttörölközőre, jóga matracra, min. 1 liter ásványvízre / tiszta csapvízre és ha van, az okos órádra van szükség a saját testsúlyos edzésekhez. Ezen kívül célszerű beszerezni a megbeszélésünk szerinti egyszerűbb eszközöket pl. egy pár súlyzót, gumiszalagokat, magasabb szinten már akár TRX hevedert. A kardió feladatok attól függnek, hogy milyen típusú edzéstervet választasz: pl. futópados kocogást, step pados edzést vagy eszköz nélküli formát, akár beltérre, akár szabadtérre. Ha távoli edzőtermi tréningeket választasz, jellemzően a konditermek minden szükséges eszközzel fel vannak szerelve.


Ettől nem kell tartanod! A testépítő versenyeken fellépő hölgyek mögött sokszor hosszú évek kőkemény munkája, óriási terhelés és megszorító versenydiéta áll. A szép, nőies alak kialakításához erősítő edzésre van szükség, de távol álljon tőlem, hogy ilyen mértékben terheljelek. Ahhoz, hogy formásabb legyél, egyszerre lesz szükséged jobb izomtónusra és kevesebb zsírra. Előbbihez pedig elengedhetetlen a súlyzós edzés!


Természetesen igen, de helyi fogyás nem létezik. A szervezetünk komplex rendszer, a testmozgás során az üzemanyagként felhasznált szabad zsírsavak és glicerin a test bármely részéből származhatnak, nem pedig kifejezetten a testmozgás területéről. Bármennyire is szeretnénk csak egy területre koncentrálni, nem fog menni. Összességében az egész testet érintő gyakorlatok több kalóriát égetnek, emiatt több zsírvesztéssel is járnak, mint koncentráltan egy-egy izomcsoport edzése, ezért mi is minden területre fókuszálunk.


Egy vendégkártyán kerülnek feltüntetésre a választott szépség - vagy alakformáló kezeléseid. Ennek birtokában kérjük időpontegyeztetésre keresd fel önállóan a GoldenShape Szalon munkatársait. A kozmetikus kolléganők a számodra is megfelelő legkorábbi időpontokat ajánlják fel.
- személyesen a Kereskedők Háza, Pécs, Rákóczi út 46. címen,
- a 20/391-4455 telefonszámon,
- a https://goldenshape.hu/kapcsolat/ oldalon.


Amennyiben szeretnél csatlakozni a Fogyni akarok! online Programhoz, kérlek teljeskörűen töltsd ki a lenti űrlapot! A Programban minden 18. életévét betöltött személy részt vehet, aki nem áll tartós orvosi kezelés alatt. Amennyiben krónikus betegséggel küzdesz, kérd ki kezelőorvosod tanácsát a Programba való jelentkezés előtt!


A Fogyni akarok! online Programot folyamatosan indítom. Örülök, hogy itt vagy és remélem, hogy Téged is távoli Vendégeim között tudhatlak!


A fizetés csak készpénzben vagy banki átutalással lehetséges!


A Fogyni akarok! Programban való részvétel ajándékozható is, kitűnő meglepetés is lehet akár Karácsonyra, születésnapra vagy csak motivációként, bármikor. Ebben az esetben egy ajándékkártya vásárolható, személyesen nálam vagy egyszeri előfizetésre jogosító kóddal ellátva, online formában. Ekkor is szükséges a feliratkozás a honlapon, csak a fizetési módnál az ajándékkártya opció választandó!

Néha csak ennyi kell, hogy a vágyakból tettek legyenek és örömöt vagy sikert hozzunk szeretteink életébe!


Igyekeztem a lehető legtöbb kedvezménnyel összeállítani számodra a csomagot, hogy a céljaid elérését ezzel is támogassam! A Fogyni akarok! online Programot bevezető áron vásárolhatod meg, mely eleve megtakarításokat biztosít a szolgáltatások teljes árához képest. A szolgáltatások egyéni aktuális árait a https://www.sn-trainer.hu/adat.php?szemelyiedzes , a https://fitness5pecs.hu/arak/ , a https://goldenshape.hu/arlista/ oldalakon érheted el. Ezeken a weboldalakon folyamatosan tájékozódhatsz az aktuális teljes, bérletes vagy egyéb kedvezményes árakról.


A Start/Plusz Program Pécsett tartott személyi edzéseket is tartalmaz, míg az online Program a Világ bármely pontjáról elérhető, de önálló feladat-megoldásokon alapszik. Ez utóbbi esetében a folyamatos személyes kontakt hiányzik, helyette havi egy telefonos / Skype-os konzultációt és e- mailes kapcsolattartási lehetőséget biztosítok a Számodra, ahol felteheted a kérdéseidet. Az online Program során a módszertant (étkezési terv, edzéstervek) elektronikus formában biztosítom a Részedre.


Arra is van lehetőség, hogy a megrendelt edzésterveket önállóan dolgozd fel abban az edzőteremben, ahol dolgozom. Ám nem, a napi jegyek, bérletek árait a Program nem tartalmazza a Program, ez az edzőterem recepcióján külön fizetendő. Az aktuális árakról, kedvezményekről a recepción vagy a Fitness Five Pécs honlapján tájékozódhatsz. https://fitness5pecs.hu/arak/


A Fogyni akarok! Program az egészséges táplálkozáson alapszik, alapvetően nincs szükség drága étrendkiegészítők vásárlására, ezek nélkül is működik. Azonban az általános jóllét eléréséhez szükség lehet általános vitaminokra, az izomépítést pedig a fehérjék támogatják. Ezekre mindig teszek javaslatot, de alkalmazásuk nem elengedhetetlen.Árak

3 hónap az alakodért, az egészségedért, a céljaidért!
Fogyni akarok!
Program 
Online Plusz Online Start
Ingyenes konzultáció
Edzéstev
Önálló kardió edzésterv 2-3x / hét 2-3x / hét
Rugalmas, éhezésmentes étkezési terv
Sikernapló és folyamatos kontroll
Ajándék 20.000 Ft értékű
szépség - vagy alakformáló kezelés
X
Összesen 50.000 Ft 40.000 Ft
Az árak a Fitness terem belépőjegyét nem tartalmazzák!

Az edzőterem igénybevételi lehetőségeiről, árairól, kedvezményeiről (bérletárak, sportköri kedvezmények stb.) a recepciós munkatársak nyújtanak információt.

Részletek:
https://fitness5pecs.hu/arak/


Snow


Gyere és regisztrálj!
Bejelentkezés

Jelentkezők:

Username:
Password:

A bejelentkezéshez a hozzáférést a Programban résztvevők az üdvözlő e-mailben kapják meg. Új jelszó igénylése: solyomnorbert83@gmail.com

A programot támogatja:

Snow

Fitness 5 Pécs
Snow

Golden Shape Szalon PécsKAPCSOLAT


7622 Pécs
Bajcsy-Zsilinszky utca 2/1
Fitness 5 Pécs

Telefonszám: +36306051215
E-mail: solyomnorbert83@gmail.comKÉRDÉSED VAN?

© copyright Sólyom Norbert 2024
Adatvédelmi Dokumentumok
Adatkezelési nyilvántartás tájékozatók
ÁSZF
Attribution is required